By Moments Massage & Wellness

Relax b

By Moments praktijk voor Massage & Wellness is gesitueerd in een prachtige rustgevende en landelijke omgeving net iets buiten het dorp Heino in Salland. Een oude hooiberg is omgetoverd in een sfeervolle praktijkruimte waar u terecht kunt voor diverse behandelingen op het gebied van Massage & Wellness.


U kunt kiezen voor een individuele behandeling maar ook voor een duo behandeling met partner, vriendin of vriend in de vorm van een arrangement waarbij u zelf de keuze maakt uit de behandelmogelijkheden. De invulling voor uw "moment" is bespreekbaar.


Ik ben Nicolette en ben een gediplomeerd NGS masseuse en Guasha Santai therapeut. Daarnaast heb ik meerdere cursussen gevolgd op het gebied van bijvoorbeeld zwangerschapsmassage, oosterse massages, aromatherapie, Dorn therapie en de opleiding voor Guasha Santai therapeut. Vanaf 1 Maart 2014 heb ik mijn eigen praktijk geopend aan de Schoolbosweg 1 te Heino. Ik heb met By Moments al veel tevreden klanten mogen behandelen  


Heeft u behoefte aan een klachtgericht behandeling of een moment van rust en tijd voor uzelf of voor een ander dan kunt u contact met mij opnemen voor het bespreken van een passende behandeling.

 

Tijdens de eerste afspraak hebben we eerst een algemene intake om uw gegevens en eventuele klachten en of wensen door te nemen. 

 

Voor de behandeling beschikt By Moments over een warme behandelbank met warme handdoeken en verwarmde olie.