By Moments Massage & Wellness & Guasha
** MOMENTS LODGE ** VERHUUR

Relax b

By Moments praktijk voor Massage & Wellness is gesitueerd in een prachtige rustgevende en landelijke omgeving net iets buiten het dorp Heino in Salland. Een oude hooiberg is omgetoverd in een sfeervolle praktijkruimte waar u terecht kunt voor diverse behandelingen op het gebied van Massage & Wellness en Guasha therapie.


U kunt kiezen voor een individuele behandeling maar ook voor een duo behandeling met partner, vriendin of vriend in de vorm van een arrangement waarbij u zelf de keuze maakt uit de behandelmogelijkheden. De invulling voor uw "moment" is bespreekbaar.


Ik ben Nicolette en ben een gediplomeerd NGS masseuse en Guasha Santai therapeut. Daarnaast heb ik meerdere cursussen gevolgd op het gebied van bijvoorbeeld zwangerschapsmassage, oosterse massages, aromatherapie, Dorn therapie en de opleiding voor Guasha Santai therapeut. Vanaf 1 Maart 2014 heb ik mijn eigen praktijk geopend aan de Schoolbosweg 1 te Heino. By Moments heeft al veel tevreden klanten mogen behandelen. Ook met name dank aan mijn vaste klantenkring!! 


Heeft u behoefte aan een klantgerichte behandeling of een moment van ontspanning en tijd voor uzelf of gunt een ander zo'n moment dan kunt u contact met mij opnemen voor het bespreken van een passende behandeling.

 

Tijdens de eerste afspraak hebben we eerst een algemene intake om uw gegevens en eventuele klachten en of wensen door te nemen. 

 

Voor de behandeling beschikt By Moments over een warme behandelbank met warme handdoeken en verwarmde olie. 


Er is een toilet en kleedruimte aanwezig.