By Moments Massage & Wellness & Guasha
** MOMENTS LODGE ** VERHUUR

Relax b

Klassieke en ontspanningsmassage 


Klassieke massage is een massage meer gericht op uw spieren en spierverhardingen. De massagetechniek stimuleert de doorbloeding van uw weefsels waardoor de afvoer van afvalstoffen wordt geactiveerd en herstelt de energiebalans in het lichaam.


Ontspanningsmassage is rustgevend en een weldaad voor lichaam en geest. Door de ontspanning krijgt het lichaam een betere bloedcirculatie en de kans om te herstellen.


Klachten die veel voorkomen zijn: nek/schouder, rugpijn, vermoeide spieren, stress/spanning, vermoeidheid, weinig energie. Deze klachten kunnen signalen zijn van overbelasting.


Massage werkt ook preventief. Klachten kunnen voorkomen worden omdat tijdig aandacht wordt besteed aan lichaam, geest en energieveld. Het gebruik van etherische oliën zal een extra dimensie geven aan de behandeling.


De druk van de massage wordt aangepast en in overleg uitgevoerd, u geeft hierbij zelf uw grens aan. U wordt verzocht om uw ondergoed aan te houden en de lichaamsdelen die niet behandeld worden dek ik discreet af met warme handdoeken. Uw lichaam komt meestal na een minuut of 15 tot 20 tot ontspanning en tussentijds vindt er desgewenst een gesprekje plaats. Dorn therapie en Breuss massage


De Dorn therapie is toegankelijk voor iedereen die op een eenvoudige en effectieve manier zijn of haar rugklachten wil verzachten. Beenlengte en het bekken wordt gecorrigeerd en met een zachte druktechniek worden de wervels nagelopen en eventueel teruggezet met behulp van uzelf. U moet zelf u armen of benen bewegen. De Breuss massage is een zachte en ontspannen massage voor mensen die last hebben van rug- of bekken klachten.